1402/08/29-15:40
حق لطفی:

طی مراسمی؛ ایمن سازی گود برج میلاد و مقاوم سازی ۶ پل سواره رو به اتمام رسید

طی مراسمی؛ ایمن سازی گود برج میلاد و مقاوم سازی ۶ پل سواره رو به اتمام رسید

سرپرست سازمان عمرانی مناطق شهرداری تهران از اتمام ایمن سازی و پایدارسازی دائمی گود برج میلاد و مقاوم سازی و بهسازی لرزه ای ۶ پل سواره رو در سطح شهر تهران خبر داد.

به گزارش شهردارآنلاین به نقل از روابط عمومی سازمان عمرانی مناطق شهرداری تهران، همزمان با هشتادودومین رویداد امیدوافتخار (۲۷ آبان ماه ۱۴۰۲) مراسم ایمن سازی گود برج میلاد و مقاوم سازی ۶ پل سواره رو با حضور "هادی حق بین" معاون فنی و عمرانی شهرداری تهران، "مهدی صالحی" شهردار منطقه ۲، "مسعود حق لطفی" سرپرست سازمان عمرانی مناطق شهرداری تهران، "عباس حیدری" مدیرعامل برج میلاد و جمعی از مدیران شهری برگزار شد.

"مسعود حق لطفی" سرپرست سازمان عمرانی مناطق شهرداری تهران که در ماموریتی در چین به سر می برد ضمن اعلام خبر فوق طی ارتباطی زنده افزود: با توجه به رها شدن گودبرداری فاز دوم برج میلاد در مجاورت مرکز همایش ها و گذشت چندین سال از انقضای مقاوم سازی موقت صورت گرفته، مجموعه مدیریت شهری بر آن شد تا نسبت به ایمن سازی و پایدارسازی دائمی گود برج میلاد اقدامات لازم را انجام دهد و این اقدام از اقدامات بسیار شاخص و جهادی مدیریت شهری جدید بود که توسط سازمان عمرانی مناطق شهرداری تهران به سرانجام رسید.

سرپرست سازمان عمرانی مناطق شهرداری تهران ادامه داد: مقاوم سازی و بهسازی لرزه ای پل های سواره رو سطح شهر تهران از دیگر وظایف شهرداری تهران می باشد که در این راستا و به منظور حفظ مستمر کیفیت، کارایی، افزایش ایمنی و تاب آوری زیرساخت های شهری اعم از معابر، بزرگراه ها، پل ها و تونل های ترافیکی و اجرایی شدن شبکه راه های اضطراری، این وظیفه به سازمان عمرانی مناطق شهرداری تهران محول شد و مقاوم سازی و بهسازی لرزه ای ۶ پل سواره رو شامل پل تقاطع بزرگراه شهید چمران با نمایشگاه بین المللی تهران، پل تقاطع بزرگراه های شهید سلیمانی با حقانی، پل تقاطع بزرگراه شهید بابائی با بلوار استخر، پل تقاطع بزرگراه آیت ا... هاشمی رفسنجانی با بلوار فرحزادی، پل تقاطع بزرگراه شهید فهمیده با بلوار شیشه مینا (ضلع شرقی استادیوم آزادی) و پل تقاطع بزرگراه شهید فهمیده با بلوار چوگان (ضلع غربی استادیوم آزادی) با تلاش های شبانه روزی همکارانم در سازمان عمرانی مناطق شهرداری تهران به اتمام رسید.

"حق لطفی" ادامه داد: در مجموع از ۷۵۳ دستگاه پل سواره رو شهر تهران ۶۰ دستگاه نیاز به مقاوم سازی و بهسازی لرزه ای دارد که مقاوم سازی ۳۴ دستگاه آن تا به امروز به پایان رسیده و مقاوم سازی ۲۶ دستگاه دیگر نیز در دستورکار مدیریت شهری قرار دارد که در سنوات آتی به سرانجام خواهد رسید.

"هادی حق‌بین" معاون فنی و عمران شهرداری تهران در این مراسم اظهار کرد: به دستور شهردار تهران شورای راهبردی این مجموعه تشکیل شد در همین رابطه از همان ابتدا با حضور نهادهای مختلف شهرداری و کسانی که پروژه را رصد می‌کردند جلسات کارشناسی برگزار شد و عملیات اجرایی کار یک ماه‌ونیم بعد از اولین جلسه شکل گرفت و تجهیز کارگاه شروع شد.

وی عنوان کرد: هیچ پیمانکاری رغبت به همکاری نداشت، چون پروژه ریسک بالایی داشت. پیمانکاران باید از موضوعات مختلفی می‌گذشتند تا این سرمایه شهر را حفظ کنند. بنابراین کار بسیار سخت بود. از همان موقع تاکنون فکر می‌کنم تمام جلسات ما با حضور ارکان پروژه برگزار شد و در کوتاه‌ترین زمان همه موضوعات مورد رصد قرار گرفته است. پایش‌های هفتگی نیز انجام شد به جهت اینکه سرمایه بالای این گود بسیار مهم است.منابع خاص پروژه با حمایت شهردار تهران ‌و کمیسیون بودجه پیگیری شد.

"حق‌بین" در ادامه گفت: چنین سازه‌ای به قیمت امروز چند ده هزار میلیارد تومان ارزش دارد. تجهیزات این مجموعه و اهمیت آن ما را بر آن داشت که پروژه را در کمترین زمان ممکن تجهیز کرده و به سرانجام برسانیم. هیچ مانعی برای پیشرفت پروژه نبود و منابع خاص این پروژه با حمایت شهردار تهران ‌و کمیسیون بودجه پیگیری شد.

معاون‌ شهردار تهران بیان داشت: به ظاهر وجود گود باعث یک ریزش ساده می‌شد اما در صورت بروز این اتفاق تبعات اجتماعی و رسانه‌ای گسترده‌ای داشت. امروز این توفیق را داریم که با حضور ارکان مختلف که در این پروژه سهم ویژه دارند کار را به سرانجام برسانیم. از بخش‌های مختلف نهادهای پای کار نهایت تشکر را دارم که باعث این نتیجه مطلوب شدند.

وی در پایان گفت: امسال طبق برنامه باید ۷ دستگاه پل را مقاوم سازی می کردیم که تا امروز شاهد ۶ پروژه تکمیل شده هستیم چه بسا تا پایان سال تعداد پل ها بیش از تعداد مقرر خواهد بود.

"مهدی صالحی" شهردار منطقه ۲ در ادامه این مراسم گفت: مدیر منطقه بودن توفیق خدمت در کنار چالش‌ها را دارد. خصوصا در صورت مواجه با چنین مجموعه های خطرناکی که شرایط پیچیده داشت ما خواب نداشتیم. امروز یک تهدید رفع شده و با تدابیر اتخاذ شده این تهدید تبدیل به فرصت خواهد شد. مجموعه پیشگیری از بحران هم در زمینه این ایمن سازی فعالیت‌های خوبی داشتند.

وی خاطرنشان کرد: خوش قولی‌های مدیریت شهری تحقق پیدا کرد. در این راستا از همه خادمین تشکر می‌کنم و با پیگیری های صورت گرفته این تهدید ۱۰۰ درصد رفع شد و ما درصدد این هستیم که یک مجموعه فاخر در عرصه این گود ساخته بشود.

گفتنی است مقاوم سازی و بهسازی لرزه ای پل های سواره رو شامل تقویت ستون ها با ژاکت بتنی، تقویت سرستون ها با افزایش مقطع، عملیات پس کشیدگی، تقویت فونداسیون، خاکبرداری، تخریب، برچیدن کاور، مضرس کاری، کاشت میلگرد، آرماتوربندی، قالب بندی و بتن ریزی، تعویض نئوپرن ها، اجرای پرایمر ستون ها و خاکریزی می باشد.

همچنین در پروژه ایمن سازی و پایدارسازی دائمی گود برج میلاد، سازه‌ای برای افزایش ایمنی و پایدارسازی دائمی گود درنظر گرفته شد که در ۵ طبقه با زیربنای ۱۷هزار و ۸۰۰ مترمربع با سازه بتن آرمه، سقف دال بتنی و دیوارهای برشی، هم اکنون به اتمام رسیده و با توجه به همسطح بودن این سازه با پارکینگ سالن همایش‌ و تطبیق حداکثری با طرح‌های آینده برج میلاد، می‌توان از این بخش به‌عنوان پارکینگ با ظرفیت ۳۵۰ خودرو یا سایر خدمات بهره برد.

لازم به ذکر است عملیات اجرایی پایدارسازی دائمی گود جانبی مرکز همایش های برج میلاد از ابتدای تیرماه سال گذشته آغاز و ظرف مدت ۱۶ ماه به اتمام رسید. در این پروژه یکصد و یازده حلقه شمع، ۳۵۰۰ تن آرماتور، ۲۴هزار مترمکعب بتن ریزی و ۲۳۴ عدد دیوار حائل بتن مسلح اجرا شده است.

نظرات

captcha

اخبار مرتبط